Catástrofe y comunicación: la pugna de las imágenes. Homenaje a Víctor Silva Echeto
Browne Sartori, Rodrigo, ed.
Cabrera Altieri, Daniel Horacio, ed.

Publicació: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès): Institut de la Comunicació, 2021
Descripció: 175 pag.
Resum: El 17 de agosto de 2020 fallecía repentinamente Víctor Silva Echeto. Había nacido cuarenta y ocho años antes, un 31 de marzo, en Uruguay. Amigos y amigas quedábamos huérfanos de su amistad, de su brillantez intelectual y de su capacidad para armar redes internacionales de pensamiento y acción. Esta publicación brota como acción directa de esa partida y de esa carencia que, desde mediados del año pasado y en plena pandemia, comienza a marcar otra forma de relacionarnos con nuestro querido amigo. Con un ardiente dolor proponemos estas páginas, para homenajearlo y dejar una primera constancia colectiva de su presencia en ausencia entre nosotros y para nosotros.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: eBooks de l'InCom-UAB ; 23
Document: Llibre
Matèria: Imágenes ; Diversidad ; Interculturalidad
ISBN: 978-84-123113-8-9



175 p, 4.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2021-09-07, darrera modificació el 2023-02-27



   Favorit i Compartir