Codi de Conducta en Competicions Esportives de Petanca
Federació Catalana de Petanca
Muñoz Moreno, José Luis, 1980- coord.
Adell Hierro, Neus
Barbecho Santos, Manuel
Castilla Uclés, May
Ferrari Piñol, Jonathan
García Cuadrado, Magui
Manzano Martínez, Jürgen
Martín Zarcero, Jonathan
Pérez Tortajada, Jesús
Rabasco Izquierdo, Juanjo
Sorio Baeza, Òscar

Publicació: Barcelona: Federació Catalana de Petanca, 2021
Descripció: 20 pag.
Resum: Aquest Codi de Conducta sistematitza tot un conjunt d'elements que pretenen ser una referència en la promoció i el desenvolupament de les competicions esportives de petanca. És un instrument que l'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP) posa a l'abast dels clubs i de les entitats que volen millorar el bon fer esportiu. I que també volen impulsar les conductes, els comportaments, les actituds i els valors positius i desitjables del nostre esport (inclusió, convivència, cooperació, participació, socialització, compromís, organització, democràcia, etc. ). Com a eina pedagògica incideix en aspectes positius, reforça les bones conductes i evita les visions exclusives més centrades en les sancions. Per tant, des d'una perspectiva clarament educativa, no pretén substituir altres normatives i reglaments vigents. Tampoc té l'objectiu de rellevar la tasca que puguin realitzar altres òrgans de l'organigrama de la FCP, com per exemple el seu Comitè de Competició i Disciplina o el Comitè d'Àrbitres. La idea és oferir als clubs i les entitats un material útil i profitós, perquè el puguin emprar en les seves comunitats esportives, així com en les competicions esportives de petanca que organitzen.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Llibre
Matèria: Esport ; Petanca ; Catalunya ; Codi ; Conducta



20 p, 5.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > CRiEDO (Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2021-12-17, darrera modificació el 2023-06-10



   Favorit i Compartir