Calidad higiénico-sanitaria de los alimentos servidos en comedores universitarios
Riba Sicart, Montserrat
Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA))
Rodríguez-Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Mora Ventura, Maria Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 1997
Resum: En la Universitat Autònoma de Barcelona se sirven unos 4500 menús diarios en los ocho comedores de los que dispone. Se han analizado 962 muestras, durante el período 1990-1995, con el fin de conocer la evolución de la calidad higiénico-sanitaria de las comidas servidas en los comedores universitarios en estos años.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Restaurants ; Microbiological quality ; Ready-to-eat-food
Publicat a: Alimentaria, Vol. 284 (1997) , p. 39-43, ISSN 0300-5755



5 p, 76.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2022-02-03, darrera modificació el 2022-09-03



   Favorit i Compartir