Calidad higiénico-sanitaria de las ensaladas servidas en comedores universitarios
Riba Sicart, M.
Roig Sagués, Artur Xavier 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Hernández Herrero, María Manuela 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Rodríguez-Jerez, José Juan 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Mora Ventura, Maria Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
| Data: |
1998 |
| Resum: |
En el estudio de la evolución de la calidad higiénico-sanitaria de comidas servidas en los comedores universitarios de la Universitat Autònoma de Barcelona en el período 1990-1995 se constató que las ensaladas, en todas sus variedades son las principales responsables de incumplimiento de la Reglamentación Técnico Sanitaria (RTS) de Comedores Colectivos vigente (RD 2817/83), por lo que se planteó llevar a cabo un plan para mejorar la calidad higiénico-sanitaria de éstas y evaluar la eficacia de dicho plan. |
| Drets: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Matèria: |
Seguretat alimentària |
| Publicat a: |
Alimentaria, Vol. XXXV Núm. 297 (1998) , p. 63-66, ISSN 0300-5755 |
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles de recercaArticles >
Articles publicats
Registre creat el 2022-02-03, darrera modificació el 2024-11-17