visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre jamones y embutidos de cerdo |
Títol variant: | Bibliography on pork hams and sausages |
Títol variant: | Bibliografia sobre pernils i embotits de porc |
Data: | 2021 |
Resum: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre jamones y embutidos de cerdo. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre pernils i embotits de porc. |
Nota: | 10 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memoria cárnica digital |
Document: | Image ; Imatge fixa |
Matèria: | Bibliografía "Bibliografía, jamones, embutidos, cerdo Bibliography, hams, sausages, pork Bibliografia, pernils, embotits, porc" ; Jamones ; Embutidos ; Cerdo ; Bibliography ; Hams ; Sausages ; Pork ; Pernils ; Embotits ; Porc |
ARNAU J., HUGAS M., MONFORT J. M. 1987. Jamón curado: aspectos técnicos. ICC-IRTA-Generalitat de Catalunya. Barcelona 768x1024, 333.6 KB |
ARNAU J., MONFORT J. M. 1998. El jamón curado: tecnología y análisis de consumo. Simposio especial-44 ICoMST Barcelona. IRTA (GC)-EUROCARNE. Madrid 768x1024, 330.0 KB |
BUXEDA G. 2016. El llibre dels embotits. QuèViures, 2. Sidillà. La Bisbal d'Empordà. 1024x768, 331.7 KB |
CASTAÑER A., FUERTES T. 1991. El libro del jamón y la matanza. Alianza Editorial. Madrid. 768x1024, 339.8 KB |
CORETTI K. 1971. Embutidos: elaboración y defectos. Ciencia y tecnología de la carne. Teoría y práctica 5 a + b. Acribia. Zaragoza 768x1024, 302.1 KB |
DOLCET LLAVERIA J., PONS I ARGIMON I. 2010. Els embotits de Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona 768x1024, 407.9 KB |
EUROCARNE. 2005. Especial Congreso Mundial del Jamón, Teruel (2005). Eurocarne, 135. Madrid 768x1024, 305.9 KB |
EUROCARNE. 2011. Edición especial 20 aniversario. Eurocarne, 200. Madrid 768x1024, 306.0 KB |
FÀBREGA J. 1995. El llibre del porc: guia dels embotits i pernils, amb receptari. Edicions de la Magrana. Barcelona. 768x1024, 343.9 KB |
GARRIGA BONJOCH M. 1978. Manual del chacinero. Sintes. Les Fonts de Terrassa 768x1024, 290.8 KB |
MAPA. Catálogo de embutidos y jamones curados de España. 768x1024, 356.0 KB |
MEDALLA I BENEYTO J. 2002. Consideracions d'un cansalader sobre el Vallès, el porc i el seu entorn. Granollers. 768x1024, 356.0 KB |
NOEL N. 2000. La cusine du bon gras. Lacour. Nîmes 768x1024, 388.0 KB |
SALGOT (1928). 2007. Delicatessen del porc. Catálogo. Embotits Salgot. Aiguafreda 768x1024, 249.6 KB |
SANZ EGAÑA C. 1948. Enciclopedia de la carne. Espasa-Calpe. Madrid 768x1024, 368.5 KB |
SCHLAUCH B., BÜHLER R. 2016. Die tradition der Hohenloher hausmetzger. Bäuerliche Erzeugergemeinschaft Schwäbisch Hall. D-74632 Neueinstein. 768x1024, 354.2 KB |
TOMÁS E. 2017. Jamón para dummies. Centro Libros PAPF. Barcelona 1024x683, 538.9 KB |
VALESSERT A. 2009. Cría y aprovechamiento del cerdo. Salchichería. Maxtor. Valladolid [Facsímil Hnos. Garnier. Paris, 1893] 768x1024, 310.8 KB |
VV. AA. 2018. Dossier El porc i l'embotit. Revista Garrotxes. Núm. 22. Gavarres. Cassà de la Selva. 768x1024, 321.4 KB |
VV. AA. 2011. Dossier El porc i els embotits. Revista Cadí Pedraforca. Núm. 11. Gavarres. Cassà de la Selva. 768x1024, 347.6 KB |