Fermented milk containing Lactobacillus paracasei subsp. paracasei CNCM I-1518 reduces bacterial translocation in rats treated with carbon tetrachloride - Sánchez, Elisabet (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Nieto Sáchica, Juan Camilo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Vidal, Silvia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Santiago, Alba (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Martínez, Xavier (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Sancho, Francesc J. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sancho-Bru, Pau (Hospital Clínic i Provincial de Barcelona) ; Mirelis, Beatriz (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Corominola, Helena (Danone Nutricia Research) ; Juarez, Candido (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Manichanh, Chaysavanh (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Guarner, Carlos (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Soriano, German (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>