Fermented milk containing Lactobacillus paracasei subsp. paracasei CNCM I-1518 reduces bacterial translocation in rats treated with carbon tetrachloride
-
Sánchez, Elisabet (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
;
Nieto Sáchica, Juan Camilo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Vidal, Silvia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Santiago, Alba (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ;
Martínez, Xavier (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ;
Sancho, Francesc J. (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Sancho-Bru, Pau (Hospital Clínic i Provincial de Barcelona) ;
Mirelis, Beatriz (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Corominola, Helena (Danone Nutricia Research) ;
Juarez, Candido (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Manichanh, Chaysavanh (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ;
Guarner, Carlos (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Soriano, German (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Universitat Autònoma de Barcelona