Quaderns IEE
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut d'Estudis Europeus
Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Documentació Europea

Títol variant: QIEE UAB
Publicació: Bellaterra : Centre de Documentació Europea, 2022-
Descripció: 1 recurs en línia
Periodicitat: Semestral
Dates de publicació: Vol.1,núm. 1(2022)-
Resum: Quaderns IEE és una revista d'accés obert i gratuït, promoguda per l'Institut d'Estudis Europeus de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el suport del Centre de Documentació Europea. El seu objectiu és donar a conèixer els estudis que es realitzen sobre temes europeus des d'una perspectiva multidisciplinària. Així mateix, es proposa ser una plataforma de suport i promoció de joves investigadors al començament de la seva carrera acadèmica i d'acadèmics emergents.
Resum: Quaderns IEE es una revista de acceso abierto y gratuito, promovida por el Instituto de Estudios Europeos de la Universidad Autónoma de Barcelona, con el apoyo del Centro de Documentación Europea. Su objetivo es dar a conocer los estudios que se realizan sobre temas europeos desde una perspectiva multidisciplinar. Asimismo, se propone ser una plataforma de soporte y promoción de jóvenes investigadores al comienzo de su carrera académica y de académicos emergentes.
Resum: Quaderns IEE is a free and open access journal, promoted by the Institute of European Studies of the Autonomous University of Barcelona, with the support of the European Documentation Center. Its objective is to publicize the studies carried out on European issues from a multidisciplinary perspective. Likewise, it intends to be a support and promotion platform for young researchers at the beginning of their academic career and emerging academics.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Textos en català, castellà, anglès, francès i italià
Document: Publicació en sèrie
Matèria: Interdisciplinarietat en l'ensenyament ; Revistes ; Unió Europea, Països de la ; Europa
ISSN: 2696-8525

Adreça original: https://revistes.uab.cat/quadernsiee
Adreça alternativa de la revista: https://raco.cat/index.php/QuadernsIEE


Vol. 3 Núm. 1
(2024)


Vol. 2 Núm. 2
(2023)


Vol. 2 Núm. 1
(2023)


Vol. 1 Núm. 2
(2022)


Vol. 1 Núm. 1
(2022)


El registre apareix a les col·leccions:
Publicacions periòdiques > Revistes > Revistes de la UAB

 Registre creat el 2022-02-24, darrera modificació el 2024-04-19   Favorit i Compartir