Smart Hob : Dispositiu per convertir les vitroceràmiques en intel·ligents
Dot Mariano, Anna
Montón i Macián, Màrius, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Smart Hob : Device for converting electric hobs to smart ones
Títol variant: Smart Hob : Dispositivo para convertir las vitrocerámicas en inteligentes
Data: 2021
Resum: El projecte té com a finalitat elaborar un dispositiu capaç de controlar una vitroceràmica elèctrica oferint-li addicionalment connexió WiFi. Així com la capacitat per ser controlada des de la xarxa. A més també s'afegeix un sistema de pesatge i s'explora com influeix la temperatura en les cèl·lules de càrrega i les mesures obtingudes. Es busca una solució senzilla i barata per apaivagar aquest efecte, intentant establir una relació entre les mesures aconseguides i els graus Celsius, buscant un coeficient que els relacioni. La finalitat d'aquest sistema és facilitar l'accés a cuines intel·ligents i automatitzades a la població, ja que les opcions del mercat són escasses i amb un cost elevat.
Resum: The aim of this project is to develop a device able to control an electric hob and providing WiFi connection to be controlled from the network. In addition, a weighing system is added and it is explored how the temperature influences the load cells and the measurements obtained. A cheap solution is sought to alleviate this effect, trying to establish a relationship between the measurements obtained and the degrees Celsius, looking for a coefficient that relates them. The purpose of this system is to facilitate access to smart and automated kitchens, as market options are scarce and at a high cost.
Resum: El proyecto tiene como finalidad elaborar un dispositivo capaz de controlar una vitrocerámica eléctrica ofreciéndole adicionalmente conexión WiFi. Así como la capacidad de ser controlada desde la red. Además también se añade un sistema de pesaje y se explora cómo influye la temperatura en las células de carga y las medidas obtenidas. Se busca una solución sencilla y barata para apaciguar este efecto, intentando establecer una relación entre los datos obtenidos y los grados Celsius, buscando un coeficiente que los relacione. La finalidad de este sistema es facilitar el acceso a cocinas inteligentes y automatizadas a la población, puesto que las opciones del mercado son escasas y con un coste elevado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Esp32 ; Vitroceràmica intel·ligent ; Hx711 ; Balança ; Firebase ; Apds-9960 ; Sensors capacitius ; Control remot ; Temperatura ; Cella de càrrega ; Free RTOS ; Vitrocerámica inteligente ; Báscula ; Sensores capacitivos ; Control remoto ; Celda de carga ; Smart hob ; Scale ; Capacitive sensors ; Remote control ; Temperature ; Load cell ; FreeRTOS



9 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2022-04-06, darrera modificació el 2025-07-20



   Favorit i Compartir