L'aprenentatge informal del professorat en els centres educatius catalans
López-Crespo, Saida (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Gairín Sallán, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)

Títol variant: El aprendizaje informal del profesorado en los centros educativos catalanes
Data: 2022
Resum: Un estudi realitzat en el marc d'una tesi doctoral ha permès conèixer com el professorat aprèn informalment en els centres educatius catalans. Els resultats de l'estudi mostren de qui i/o amb qui aprenen informalment els docents, quines activitats porten a terme per aprendre informalment i quins factors condicionen la participació dels docents en aquestes activitats.
Resum: Un estudio realizado en el marco de una tesis doctoral ha permitido conocer cómo el profesorado aprende informalmente en los centros educativos catalanes. Los resultados del estudio muestran de quién y/o con quién aprenden informalmente los docentes, qué actividades llevan a cabo para aprender informalmente y qué factores condicionan la participación de los docentes en estas actividades.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2022, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 702.1 KB

Español
3 p, 722.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > CRiEDO (Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2022-04-06, darrera modificació el 2024-04-18



   Favorit i Compartir