| Títol variant: |
Beef carcass and meat quality (1994) |
| Títol variant: |
Qualitat de la canal i de la carn de boví (1994) |
| Data: |
2021 |
| Descripció: |
14 p. |
| Resum: |
Se presentan los resúmenes de los cursos de Formación continua, dirigidos a payeses y ganaderos de vacuno, sobre Calidad y comercialización de la carne de bovino, realizados en Sort (Pallars Sobirà, 1992) y Bolvir (Cerdanya, 1994). |
| Resum: |
Es presenten els resums dels cursos de Formació contínua, dirigits a pagesos i ramaders de boví, sobre Qualitat i comercialització de la carn de boví, realizats a Sort (Pallars Sobirà, 1992) i Bolvir (Cerdanya, 1994). |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.  |
| Llengua: |
Català |
| Col·lecció: |
Memoria cárnica digital |
| Document: |
Informe |
| Matèria: |
Canal ;
Carne ;
Bovino ;
Carcass ;
Meat ;
Beef ;
Carn ;
Boví |