El Nacionalismo en el arte : notas sobre la vida artística contemporánea
Doménech, Rafael, 1874-1929

Publicació: Madrid : Paez, [19--?]
Descripció: 215 p., 1 f. de làm.; 18 cm
Resum: Extensa obra d'assaig escrita per Rafael Domenech que aparegué el 1928 a la Biblioteca d'Assajos dirigida per l'escriptor Francisco Vera. És una de les seves obres més citades ja que revela el context cultural, madrileny i cortesà en el qual es mogué. En aquest text reflexiona sobre la importància emocional d'aquest sentiment, el paper del públic i sobre conceptes com ara l'estil, la tradició o la crítica d'art.
Resum: Extensa obra de ensayo escrita por Rafael Domenech que apareció en 1928 en la Biblioteca de Ensayos dirigida por el escritor Francisco Vera. Es una de sus obras más citadas ya que revela el contexto cultural, madrileño y cortesano en el cual se movió. En este texto reflexiona sobre la importancia emocional de este sentimiento, el papel del público y sobre conceptos como el estilo, la tradición o la crítica de arte.
Resum: Essay on nationalism in art written by Rafael Domenech in 1928. It is one of his most cited works, describing the cultural context in which he lived. The essay deals with the importance of the emotions, the role of the public and other concepts such as style, tradition and art criticism.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca de ensayos ; 5 ; Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Nacionalisme i art
Localització: Fundació Amatller



115 p, 38.0 MB

115 p, 39.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2022-05-23, darrera modificació el 2024-03-12



   Favorit i Compartir