Control de Gestió [105769]
Casablancas Segura, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Management Control
Títol variant: Control de Gestión
Data: 2022-23
Resum: Conèixer el concepte i aplicacions del cost estàndard com a eina bàsica de la Planificació i del Control Pressupostari. Conèixer les eines bàsiques de control pressupostari. Conèixer les eines bàsiques per a la presa de decisions. Conèixer el concepte de descentralització: Saber calcular els preus de transferència. Comprendre el concepte de qualitat en els seus diferents àmbits (producte, empresa i entorn). Saber calcular els costos de la qualitat d'un producte o servei. Conèixer el Quadre de de Comandament Integral i el sistema ABC/ABM com eines de gestió.
Resum: Understand the concept and applications of the standard cost as a basic tool of the Planning and Budgetary Control. Learn the basic tools of budgetary control. Learn the basic tools for decision-making. Understand the concept of decentralization. Learning how to calculate transfer pricings. Understand the concept of quality in its different areas (product, company and environment). Learning how to calculate the cost of the quality of a product or service. Get Balanced Scorecard system and ABC / AMB as other management tools.
Resum: Conocer el concepto y aplicaciones del coste estándar como herramienta básica de la Planificación y del Control Presupuestario. Conocer las herramientas básicas del control presupuestario. Conocer las herramientas básicas para la toma de decisiones. Conocer el concepto de descentralización. Saber calcular los precios de transferencia. Comprender el concepto de calidad en sus diferentes ámbitos (producto, empresa y entorno). Saber calcular los costes de la calidad de un producto o servicio. Conocer el Cuadro de Mando Integral y el sistema ABC/AMB cómo otras herramientas de gestión.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
5 p, 147.2 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 145.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-06-27, darrera modificació el 2022-07-22   Favorit i Compartir