Civilització Romana [104213]
Giralt, Sebastià
Cano Aguilera, Sandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Roman Civilisation
Títol variant: Civilización Romana
Data: 2022-23
Resum: Aquesta assignatura pretén acostar l'estudiant al coneixement de la civilització romana en un sentit ampli, incloent-hi la mentalitat, la vida privada, la religió, la societat, la política, etc. sovint a partir de textos històrics, legals, privats o literaris d'autors grecs i romans, així com d'inscripcions, iconografia o altres restes arqueològiques. Les fonts primàries es presentaran en versió bilingüe.
Resum: This course aims to bring students closer to the knowledge of Roman civilization in a broad sense, including mentality, private life, religion, politics, and so on, often from historical, legal, private or literary texts by Greek and Roman authors, as well as inscriptions or other archaeological remains. Original sources will be presented in a bilingual version.
Resum: Esta asignatura pretende acercar a los estudiantes al conocimiento de la civilización romana en un sentido amplio, incluyendo la mentalidad, la vida privada, la religión, la sociedad, la política, etc. a menudo a partir de textos históricos, legales, privados o literarios de autores griegos y romanos, así como de inscripciones u otros restos arqueológicos. Las fuentes primarias se presentarán en versión bilingüe.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciències de l'Antiguitat [2503702]
Pla d'estudis: Grau en Ciències de l'Antiguitat [1389]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 113.0 KB

Anglès
5 p, 112.3 KB

Castellà
5 p, 113.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-01, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir