Segona Llengua Estrangera III (Alemany) [103717]
Fritsche, Robert
Auracher, Eva Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Second Foreign Language III (German)
Títol variant: Segunda Lengua Extranjera III (alemán)
Data: 2022-23
Resum: Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt 5 d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest curs ha de ser capaç de: 1. Utilitzar l'alemany com a llengua habitual a classe. 2. Entendre i fer servir adequadament fórmules senzilles d'interacció social. 3. Identificar i relacionar sons i grafies de l'alemany i millorar el grau de correcció de la pronunciació. 4. Comprendre el significat global de textos de llenguatge especialitzat (turisme). 5. Comprendre el significat global de missatges orals procedents d'interlocutors que usin formes estàndard de la llengua sobre temes de la vida quotidiana o professional. Copiar al dictat missatges telefònics i respondre adequadament aquests missatges. 6. Prendre apunts a partir d'informacions orals clares i precises. Copiar al dictat missatges orals breus. Respondre adequadament aquests missatges. 7. Seleccionar la informació pertinent d'un missatge oral o escrit més extens, per a les pròpies necessitats. 8. Descriure, de manera simple, persones, llocs i coses. 9. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències de l'àmbit professional. 10. Expressar opinions i punts de vista personals sobre aspectes d'interès general. 11. Reconèixer expressions que denotin estats d'ànim de l'interlocutor i expressar estats d'ànim propis. Objectius d'habilitats Al final del curs, l'estudiant ha d'haver aconseguit el següent: 1 Desenvolupar la precisió (en gramàtica, pronunciació, ús del lèxic, registre, etc. ) i la fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalents al nivell A2. 2 del Marc europeu comú de referència. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit del turisme i de les situacions quotidianes. Ampliar la capacitat d'utilitzar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: en xarxa, etc.
Resum: Knowledge-based objectives Students acquire the language content described in section 5 of this document. They also develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the course. 1. Use German as the regular classroom language. 2. Understand and appropriately use simple formulaic expressions for social interaction. 3. Identify and relate sounds and graphical symbols to improve pronunciation. 4. Understand the overall meaning of specialised language texts (tourism). 5. Understand the overall meaning of spoken messages from speakers using standard forms of the language to talk about everyday and professional matters. Take down phone messages and respond to them appropriately. 6. Take notes from clear and precise spoken information. Write down brief dictated spoken messages. Respond to those messages adequately. 7. Select the information from a longer written or spoken message that is relevant to your own needs. 8. Give a simple description of people, places and things. 9. Describe personal experiences or those related to other people and experiences in the professional field. 10. Express opinions and personal points of view about topics of general interest. 11. Recognise expressions revealing the mood of the speaker and express personal mood. Skills objectives At the end of the course students should have achieved the following. 1 1. Develop precision (in grammar, pronunciation, use of vocabulary, register, etc. ) and fluency (speed of production, ability to express ideas and hold conversations), both in writing and speaking to the equivalent of level A2. 2 of the Common European Framework of Reference for Languages. 2. Broaden capacity for applying strategies and abilities to understand real written andoraltexts. 3. Broaden capacity for applying strategies for continuing to learn independently outside the classroom. 4. Develop the capacity to be efficient in the use of language in the area of tourism and in everyday situations. 5. Broaden capacity to use the consultation material necessary for language learning: internet, etc.
Resum: Objetivos de conocimiento El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos reflejados en el punto 5 de este documento. Además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este curso tiene que ser capaz de: 1. Utilizar el alemán como lengua habitual en clase. 2. Entender y utilizar adecuadamente fórmulas sencillas como interacción social. 3. Identificar y relacionar sonidos y grafías del alemán y mejorar el grado de corrección de la pronunciación. 4. Comprender el significado global de textos de lenguaje especializado (turismo). 5. Comprender el significado global de mensajes orales procedentes de interlocutores que usen formas estándar de la lengua sobre temas de la vida cotidiana o profesional. Copiar al dictado mensajes telefónicos y responder adecuadamente estos mensajes. 6. Tomar apuntes a partir de informaciones orales claras y precisas. Copiar al dictado mensajes orales breves. Responder adecuadamente estos mensajes. 7. Seleccionar la información pertinente de un mensaje oral o escrito más extenso, para las propias necesidades. 8. Describir, de manera simple, personas, lugares y cosas. 9. Explicar experiencias propias o relacionadas con otras personas y experiencias del ámbito profesional. 10. Expresar opiniones y puntos de vista personales sobre aspectos de interés general. 11. Reconocer expresiones que denoten estados de ánimo del interlocutor y expresar estados de ánimo propios. Objetivos de habilidades 1 Al final del curso, el estudiante tiene que haber conseguido el siguiente: 1. Desarrollar la precisión (en gramática, pronunciación, usodel léxico, registro, etc. ) y la fluidez (velocidad en la producción, habilidad para expresar ideas y desarrollar el discurso), tanto en la expresión escrita como en el oral, equivalentes al nivel A2. 2 del Marco europeo común de referencia. 2. Ampliar la capacidad de aplicar estrategias y habilidades para comprender textos escritos y orales reales. 3. Ampliar la capacidad de aplicar estrategias para seguir aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. 4. Desarrollar la capacidad para funcionar lingüísticamente de manera eficiente en el ámbito del turismo y de las situaciones cotidianas. 5. Ampliar la capacidad de utilizar material de consulta necesario para el aprendizaje de lenguas: en red, etc.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
9 p, 117.9 KB

Anglès
9 p, 116.0 KB

Castellà
9 p, 117.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir