Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726]
Ripollés Àvila, Carolina
Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Food, Hygiene and Food Safety
Títol variant: Alimentación, Higiene y Seguridad Alimentaria
Data: 2022-23
Resum: Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. 3. Conèixer i entendre els processos i tècniques que permeten conservar els aliments. 4. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. 5. Identificar els principals perills biòtics i abiòtics que poden vehicular-se a través de la cadena alimentaria. 6. Conèixer els orígens dels processos de transmissió alimentària, la seva epidemiologia i els factors contribuents. 7. Analitzar i identificar els principals factors contribuents en els brots de toxinfeccions alimentàries. 8. Comprendre la importància de la neteja i desinfecció en la reducció dels riscos d'origen alimentari. 9. Dissenyar i implementar sistemes de control i prevenció en seguretat alimentaria. 10. Dissenyar i aplicar els sistemes d'autocontrol (APPCC) en els establiments dedicats a la restauració col·lectiva. 1.
Resum: In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. 3. Know and understand the procedures and techniques that allow food preservation. 4. Know and understand the basic concepts and premises within the field of hygiene and food safety. 5. Identify the main biotic and abiotic hazards that can be transmitted through the food chain. 6. Know the origins of the processes of transmission of food intoxication, its epidemiology and the contributing factors. 7. Analyze and identify the main contributing factors in outbreaks of food intoxication. 8. Understand the importance of cleaning and disinfection in the reduction of risks of food origin. 9. Design and implement control and prevention systems in food safety. 10. Design and apply the hazard analysis and critical control points (HACCP) in establishments dedicated to collective catering.
Resum: En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. 3. Conocer y entender los procesos y técnicas que permiten conservar los alimentos. 4. Conocer y comprender los conceptos y premisas básicas dentro del ámbito de la higiene y seguridad alimentaria. 5. Identificar los principales peligros bióticos y abióticos que pueden vehicularse a través de la cadena alimentaria. 6. Conocer los orígenes de los procesos de transmisión de toxiinfecciones alimentarias, su epidemiología y los factores contribuyentes. 7. Analizar e identificar los principales factores contribuyentes en los brotes de toxiinfecciones alimentarias. 8. Comprender la importancia de la limpieza y desinfección en la reducción de los riesgos de origen alimentario. 9. Diseñar e implementar sistemas de control y prevención en seguridad alimentaria. 10. Diseñar y aplicar los sistemas de autocontrol (APPCC) en los establecimientos dedicados a la restauración colectiva. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 109.0 KB

Anglès
5 p, 108.6 KB

Castellà
5 p, 108.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir