A novel approach to develop cultured meat : design and simulation of a large-scale production plant
Pérez Mateos, Paula
Torres Domínguez, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2022
Resum: The aim of the present work is to cover a 1 % of the current market for meat substitutes in Amsterdam, so production will be 7 metric tons of cultured meat per year.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Cultured meat ; Meat substitutes



Part I
1 p, 549.4 KB

Part II
2 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2022-07-12, darrera modificació el 2022-07-14



   Favorit i Compartir