Producció i Sanitat de Bovins [103966]
Calsamiglia, Sergio
Allepuz Palau, Alberto
Castillejos, Lorena
Casellas Vidal, Joaquim
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Production and Health of Cattle
Additional title: Producción y Sanidad de Bovinos
Date: 2022-23
Abstract: És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). Els seus objectius formatius són: L'aplicació i integració dels principis de producció del boví après al llarg del grau, amb èmfasi en les interaccions entre l'alimentació, la reproducció, la salut i les instal·lacions i confort i el benestar animal L'aplicació i integració dels principis de l'epidemiologia, el control i la prevenció de patologies. L'aplicació dels principis d'economia del procés productiu El desenvolupament de la capacitat analítica per diagnosticar i prioritzar els problemes presents en una explotació 1.
Abstract: It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). The specific objectives are: • The application and integration of the cattle production principles learned throughout the degree, with an 1 • The application and integration of the cattle production principles learned throughout the degree, with an emphasis on the interactions between food, reproduction, health and facilities and comfort and animal welfare • The application and integration of the principles of epidemiology, control and prevention of pathologies. • The application of the principles of economics of the production process • The development of the analytical capacity to diagnose and prioritize the problems present in an operation.
Abstract: Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). Sus objetivos formativos son: • La aplicación e integración de los principios de producción del vacuno aprendido a lo largo del grado, con énfasis en las inte la reproducción, la salud y las instalaciones y confort y el bienestar animal • La aplicación e integración de los principios de la epidemiología, el control y la prevención de patologías. • La aplicación de los principios de economía del proceso productivo • El desarrollo de la capacidad analítica para diagnosticar y priorizar los problemas presentes en una explotación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 103.6 KB

Castellà
5 p, 104.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2022-07-15, last modified 2023-01-22



   Favorit i Compartir