Aprenentatge computacional de nous colors amb molt pocs exemples
Peña de Pedro, Carlos
Parraga, Carlos Alejandro, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Machine learning of new colors with very few examples
Títol variant: Aprendizaje computacional de nuevos colores con muy pocos ejemplos
Data: 2022
Resum: El projecte consisteix en implementar la classificació de nous colors en un model existent de machine learning basat en la generació d'el·lipsoides per representar colors. La premissa és utilitzar pocs exemples de color, per tant, no es podran utilitzar una gran quantitat d'imatges per entrenar el model. Es designarà una metodologia per poder portar a terme la implementació justificant totes les decisions realitzades. Finalment es comprovaran i discutiran els resultats mitjançant diferents mètodes incloent múltiples imatges de testeig i una enquesta.
Resum: The project consists of implementing the classification of new colours in an existing machine learning model based on the generation of ellipsoids to represent colours, the premise is to use few colour examples, therefore, it will not be possible to use a large amount of images to train the model. A methodology will be designed to carry out the implementation justifying all the decisions made. Finally, the results will be tested and discussed using different methods including multiple test images and a poll.
Resum: El proyecto consiste en implementar la clasificación de nuevos colores en un modelo existente de machine learning basado en la generación de elipsoides para representar colores. La premisa es utilizar pocos ejemplos de color, por lo tanto, no se podrán utilizar una gran cantidad de imágenes para entrenar el modelo. Se designará una metodología para poder llevar a cabo la implementación justificando todas las decisiones realizadas. Finalmente se comprobarán y discutirán los resultados mediante diferentes métodos incluyente múltiples imágenes de testeo y una encuesta.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Aprenentatge computacional ; Espai de color ; Classificació de color ; NICE ; Model el·lipsoidal ; Machine learning ; Colour classification ; Colour space ; Ellipsoidal model ; Aprendizaje computacional ; Espacio de color ; Clasificación de color ; Modelo elipsoidal



14 p, 3.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2022-07-21, darrera modificació el 2024-06-15



   Favorit i Compartir