Web y extranet Priorat
Soler Perez, Rafael
Alsina, Aitor, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Priorat website and extranet
Títol variant: Web i extranet Priorat
Data: 2022
Resum: El propósito principal de este proyecto es el de desarrollar un sitio web para los socios y entidades que trabajan en defensa del paisaje de la comarca del Priorat, así como la integración de una herramienta de trabajo colaborativo que suponga una mejora en la organización del día a día de los socios. Además, veremos el proceso de incorporación de un framework JavaScript moderno para ciertos componentes de un sitio web que ha sido construido con tecnologías web tradicionales como PHP.
Resum: The main purpose of this project is to develop a website for the partners and entities that work in defense of the landscape of the Priorat region, as well as the integration of a collaborative work tool that supposes an improvement in the organization of the partners day to day. Additionally, we will go through the process of incorporating a modern JavaScript framework for certain components of a website that has been built using traditional web technologies such as PHP.
Resum: El propòsit principal d'aquest projecte és desenvolupar un lloc web per als socis i entitats que treballen en defensa del paisatge de la comarca del Priorat, així com la integració d'una eina de treball col·laboratiu que suposi una millora en l'organització del dia a dia dels socis. A més, veurem el procés d'incorporació d'un framework JavaScript modern per a certs components d'un lloc web que ha estat construït amb tecnologies web tradicionals com PHP.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Desenvolupament web ; Extranet ; WordPress ; Framework ; Vue.js ; PHP ; Bootstrap ; LAMP ; Desarrollo web ; Web development ; Groupware



15 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2022-07-21, darrera modificació el 2024-02-07



   Favorit i Compartir