Effect of livestock farming on climate change and mitigation strategies
Camara Whitehead, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2022
Descripció: 1 pag.
Resum: Pollution levels have increased in recent years, with agricultural and livestock production being one of the largest sources of Greenhouse Gas (GHG) emissions. According to Ritchie (2019), 26% of the world's GHG emissions originate from food production. Carbon dioxide (CO2), methane (CH4) and nitrous oxide (N2O), among others, are the main greenhouse gases.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Bestiar ; Factors climàtics ; Contaminació agrícola



1 p, 987.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2022-07-27, darrera modificació el 2022-10-22



   Favorit i Compartir