La comunicación externa del Grupo XO : la creatividad y la exigencia de la alta cocina
Antón Álvarez, Sonia
Enrique, Ana Mª, (Ana María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La comunicació externa del Grup XO : la creativitat i l'exigència de l'alta cuina
Títol variant: The external communication of the XO Group : the creativity and the demands of haute cuisine
Data: 2022
Descripció: 93 pag.
Resum: El present treball pretén conèixer les estratègies de comunicació externa utilitzades pel Grup XO, liderat pel xef Dabiz Muñoz, així com les eines de comunicació emprades. A més, determinar la importància de l'estratègia per tal de portar l'alta cuina a tots els públics.
Resum: El presente trabajo pretende conocer las estrategias de comunicación externa utilizadas por el Grupo XO, liderado por el chef Dabiz Muñoz, así como las herramientas de comunicación empleadas. Además, determinar la importancia de la estrategia para llevar el alta cocina a todos los públicos.
Resum: This work aims to know the external communication strategies used by the XO Group, led by chef Dabiz Muñoz, as well as the communication tools used. In addition, it determines the importance of the strategy in order to bring high cooking to all audiences.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432]
Document: Treball final de grau
Matèria: Comunicació externa ; Estudi de cas ; Alta cuina ; DiverXO ; StreetXO ; GoXO



93 p, 5.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2022-10-03, darrera modificació el 2022-12-11



   Favorit i Compartir