Gent sense casa : aproximació periodística al sensellarisme a Barcelona
Azzouzi Rahmouni, Alaaddine
Vall Karsunke, Antoni, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Gente sin casa : aproximación periodística al sinhogarismo en Barcelona
Títol variant: Homeless people : a journalistic approach to homelessness in Barcelona
Data: 2022
Descripció: 70 pag.
Resum: En els darrers dotze anys, el nombre de gent que viu al carrer a Barcelona ha augmentat un 80%. A més, els experts diuen que les dades podrien ser encara més alarmants si poguéssim comptabilitzar totes les formes de sensellarisme. El següent treball estudia la realitat de les persones sense llar a Barcelona i com informar-ne des dels mitjans de comunicació. El projecte final és el reportatge novel·lat 'Invisibles: els que ningú vol veure', conformat per veus expertes, entitats socials i els testimonis en primera persona de l'Anna Maria, en Camilo, en José Luis, en Rachid, El Arbi i en Moha.
Resum: En los últimos doce años, el número de gente que vive en la calle en Barcelona ha aumentado un 80%. Además, los expertos dicen que los datos podrían ser todavía más alarmantes si pudiéramos contabilizar todas las formas de sinhogarismo. El siguiente trabajo estudia la realidad de las personas sin hogar en Barcelona y como informar de ella a través los medios de comunicación. El proyecto final es el reportaje novelado 'Invisibles: los que nadie quiere ver', conformado por voces expertas, entidades sociales y los testigos en primera persona de Anna Maria, Camilo, José Luis, Rachid, El Arbi y Moha.
Resum: In the last twelve years, the number of people living on the street in Barcelona has increased by 80%. Moreover, experts say the data could be even more alarming if we could count all forms of homelessness. The following work studies the reality of homelessness in Barcelona and how to report it through the media. The final project is the narrative feature story 'Invisibles: those that nobody wants to see', conformed by expert voices, social entities and the first person witnesses of Anna Maria, Camilo, José Luis, Rachid, El Arbi and Moha.
Nota: Premi Arcadi Oliveres a Treballs de Fi de Grau de Transformació per a la Justícia Global de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). 6a Edició, curs 2021/2022
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432]
Document: Treball final de grau
Matèria: Sensellarisme ; Periodisme social ; Reportatge novel·lat ; Habitatge ; Persones sense llar



70 p, 703.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Premis UAB. TFG

 Registre creat el 2022-10-03, darrera modificació el 2023-01-27



   Favorit i Compartir