Mi primera tragaperras
Ruiz Navarro, Víctor
Marca Francès, Guillem, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La meva primera escurabutxaques
Títol variant: My first slotmachine
Data: 2022
Descripció: 56 pag.
Resum: Milers de nens juguen a videojocs en disposituis mòbils. Una gran quantitat d'aquests jocs són gratuïts, però amaguen una manera de guanyar diners que res té a veure amb l'ètica. Les mecàniques de jocs d'atzar introduïdes en aquests jocs suposen un perill pel desenvolupament mental d'un menor.
Resum: Miles de niños juegan a videojuegos en dispositivos móviles. Una gran cantidad de estos juegos son gratuitos, pero esconden una manera de ganar dinero que nada tiene que ver con la ética. Las mecánicas de juegos de azar introducidas en estos juegos suponen un riesgo para el desarrollo mental de un menor.
Resum: Thousands of children play video games on mobile devices. A large number of these games are free, but they hide a way to earn money that has nothing to do with ethics. The gambling mechanics introduced in these games pose a risk to the mental development of the minor.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432]
Document: Treball final de grau
Matèria: Jocs gratuits ; Adicció ; Ludopatía ; Menors ; Caixa botí ; Microtransacció



56 p, 5.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2022-10-18, darrera modificació el 2022-10-21



   Favorit i Compartir