Sobre l'organització i la cultura alimentàries. Reflexions des de l'evidència i de les hipòtesis de l'etnografia de la caça, la recol·lecció i l'agricultura
Carrasco, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Antropologia Social i Cultural)

Data: 1996
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra, i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: Arqueologia ; Archaeology ; Alimentació ; Food
Publicat a: Cota Zero : revista d'arqueologia i ciència, Núm. 12 (1996) , p. 8-14, ISSN 0213-4640

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/CotaZero/article/view/67078


7 p, 425.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2008-07-31, darrera modificació el 2025-04-19



   Favorit i Compartir