Sobre l'organització i la cultura alimentàries. Reflexions des de l'evidència i de les hipòtesis de l'etnografia de la caça, la recol·lecció i l'agricultura
Carrasco, Sílvia 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Antropologia Social i Cultural)
Data: |
1996 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra, i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original.  |
Llengua: |
Català |
Document: |
Article ; Versió publicada |
Matèria: |
Arqueologia ;
Archaeology ;
Alimentació ;
Food |
Publicat a: |
Cota Zero : revista d'arqueologia i ciència, Núm. 12 (1996) , p. 8-14, ISSN 0213-4640 |
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/CotaZero/article/view/67078
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles publicats
Registre creat el 2008-07-31, darrera modificació el 2025-04-19