SIG dins d'un edifici de la UAB
Sivillà Balaguer, Jofre
Vargas García, Miquel Àngel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2023
Descripció: 6 p.
Resum: En aquest treball modelitzarem en un sistema d'informació geogràfica les la mobilitat interna d'un edifici, en aquest cas, la nostra àrea pilot és la facultat de filosofia i lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (Una part de l'edifici B), per tal de trobar-hi quins poden ser els recorreguts podia seguir una persona per anar d'un punt A a un punt B, per quins pisos hauria de passar I per quins mitjans hauria de canviar de pis (escales o ascensor) i possiblement per veure'n quins poden ser les zones més transitades (aproximadament). Per dur-ho a terme, es realitzarà la modalització del sistema amb el programa ArcGIS pro amb l'extensió indoors.
Resum: In this work we will model in a geographic information system the passable internal parts of a building, in this case, the Faculty of Social Sciences of the Autonomous University of Barcelona (Building B), in order to find what the routes a person could follow to get from point A to point B, through which floors would he have to pass from a point A to a point B, by what means would he have to change floors (stairs or elevator) And possibly to see which might be the most trafficked areas (about). To carry this out, the system will be modelling with the ArcGIS pro program with the indoors extension.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Pla d'estudis: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]
Document: Treball final de grau



7 p, 778.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2023-09-26, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir