Acrylamide in food. Service Learning at Ribot i Serra High School
Picó Llamas, Marina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2023
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Nota: Premi UAB als millors Treballs de Fi de Grau amb metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS). 3a Edició, curs 2022-2023
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Acrilamida ; Toxicologia ; ApS ; Aprenentatge i Servei



1 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Premis UAB. TFG

 Registre creat el 2023-10-18, darrera modificació el 2024-05-03



   Favorit i Compartir