Esborrar les màscares : Un treball fotogràfic sobre trastorns mentals
Minobas Morillas, Laura
Cervera Vallve, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Borrar máscaras : Un trabajo fotográfico sobre trastornos mentales
Títol variant: Erase the masks : A photography project about mental disorders
Data: 2023
Descripció: 191 pag.
Resum: "Esborrar les màscares" és un treball fotogràfic que pretén eliminar l'estigma entorn de la salut mental i les malalties que l'afecten a partir de l'experiència personal d'una part de la societat afectada. El projecte consta de fotografies construïdes sobre la base d'entrevistes a persones, voluntàries d'associacions de Barcelona per la salut mental, que pateixen o han patit un trastorn mental amb l'objectiu de reflectir els seus casos de superació, tot i la discriminació i l'estigmatització amb què es troben diàriament.
Resum: "Borrar las máscaras" és un trabajo fotogràfico que pretende eliminar el estigma entorno de la salud mental y las enfermedades que la afectan a partir de la experiencia personal de una parte de la sociedad afectada. El proyecto consta de fotografías construidas sobre la base de entrevistas a personas, voluntarias de asociaciones de Barcelona para la salud mental, que padecen o han padecidos un trastorno mental con el objetivo de reflejar sus casos de superación, a pesar de la discriminación y la estigmatización con la que se encuentran diariamente.
Resum: "Erase de masks" is a photography project that expect to eliminate the stigma surroounding mental health and mental disorders based on the personal experience of a part of the affected society. The project consist of photographies build on interviews with people, volunteers from Barcelona associations for mental health, who suffer of have suffered a mental disorder with the aim of reflecting their ovrcoming cases, despite discrimination and stigmatization the have to daily deal with.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432]
Document: Treball final de grau
Matèria: Periodisme ; Salut mental ; Fotografia ; Trastorns mentals ; Societat



191 p, 14.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2023-11-06, darrera modificació el 2024-03-12



   Favorit i Compartir