Application of Emerging Non-Thermal Processing Technologies : Impact on Characteristics, Efficacy, and Safety of Foods
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Data: |
2023 |
Resum: |
The development of thermal treatments based on the precepts proposed by Nicolas Appert at the beginning of the 19th century is one of the main milestones achieved to prolong the conservation of food and guarantee its supply to the population even if they are at long distances from production sites. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Publicat a: |
Foods, Vol. 12 (november 2023) , ISSN 2304-8158 |
DOI: 10.3390/foods12214040
PMID: 37959159
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles de recercaArticles >
Articles publicats
Registre creat el 2024-02-01, darrera modificació el 2024-05-05