Web of Science: 1 cites, Scopus: 1 cites, Google Scholar: cites
Application of Emerging Non-Thermal Processing Technologies : Impact on Characteristics, Efficacy, and Safety of Foods
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2023
Resum: The development of thermal treatments based on the precepts proposed by Nicolas Appert at the beginning of the 19th century is one of the main milestones achieved to prolong the conservation of food and guarantee its supply to the population even if they are at long distances from production sites.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Foods, Vol. 12 (november 2023) , ISSN 2304-8158

DOI: 10.3390/foods12214040
PMID: 37959159


2 p, 188.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2024-02-01, darrera modificació el 2024-05-05



   Favorit i Compartir