Simposi Estètica gustatòria : reptes i realitats
Jaques Pi, Jèssica 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia)
| Data: |
2018 |
| Descripció: |
14 pàg. |
| Resum: |
El simposi Estètica gustatòria: reptes i realitats es desenvolupà el dimecres 25 de novembre de 2016, i presentà una dotzena de contribucions a aquesta flamant disciplina filosòfica de caire altament indisciplinat, segons la designació de Jacques Rancière. Les contribucions, recollides en les pàgines que segueixen, són realitzades per membres d'un grup de treball denominat eBullició, vinculat al Departament de Filosofia de la UAB i que es dedica a la docència (assignatures de grau i màster), recerca i publicacions en l'estètica focalitzada en l'ús no metafòric del gust i en les pràctiques gastronòmiques. |
| Resum: |
The symposium Estètica gustatòria: reptes i realitats (Gustatory Aesthetics: Challenges and Realities) was held on Wednesday, November 25, 2016 and it presented a dozen of contributions to this new and highly undisciplined (following Jacques Rancière's term) branch of philosophy. The contributions collated on these pages were made by members of a workgroup called eBullició, linked to the Department of Philosophy of the UAB and dealing with education (Bachelor and Master degrees), research and publication on aesthetics focused on the non-metaphoric use of taste and on gastronomi. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Matèria: |
Estètica gustatòria ;
Estètica aplicada ;
Filosofia del menjar ;
Filosofia de la gastronomia ;
Ús no metafòric del gust ;
Ebullició ;
Gustatory Aesthetics ;
Applied Aesthetics ;
Philosophy of food ;
Philosophy of gastronomy ;
Non-metaphorical use of taste |
| Publicat a: |
Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, Vol. XXVIII-XXIX (2018) , p. 267-280, ISSN 2013-9543 |
DOI: 10.2436/20.3001.01.84
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles de recercaArticles >
Articles publicats
Registre creat el 2024-06-11, darrera modificació el 2024-06-16