Fruit peel powder by using the Cavendish variety of Musa acuminata : a potential alternative to reduce food waste in Sant Cugat del Vallès
Pons García, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2024
Nota: Treball de fi de grau amb metodologia d'Aprenentatge Basat en Reptes (ABR)
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Food waste ; Musa acuminata



2 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2024-07-19, darrera modificació el 2025-05-21



   Favorit i Compartir