| Data: |
2024 |
| Descripció: |
1 pag. |
| Nota: |
Premi UAB als millors Treballs de Fi de Grau amb metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS). 4a Edició, curs 2023-2024 |
| Nota: |
Pòster |
| Nota: |
Juny |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.  |
| Llengua: |
Anglès |
| Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Document: |
Treball final de grau |
| Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Matèria: |
Nutrició ;
Salut ;
Ultraprocessats ;
ApS ;
Aprenentatge i Servei |