Impact of gluten on human nutrition: A comparison study between celiac, gluten-sensitive and non-celiac patients
Utrera Garcia, Sara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2024
Descripció: 1 pag.
Nota: Poster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Malaltia celíaca ; Dieta sense gluten ; Gluten ; Biotecnologia alimentària ; Sensibilitat al gluten no celíaca



1 p, 458.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2025-02-24, darrera modificació el 2025-02-27



   Favorit i Compartir