|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Documents de recerca > Estudis > Reseña del libro Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde (Ribière - Frediani, 2014) |
| Títol variant: | Ressenya del llibre Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde (Ribière - Frediani, 2014) |
| Títol variant: | Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde book review (Ribière - Frediani, 2014) |
| Data: | 2024 |
| Descripció: | 16 pag. |
| Resum: | Se presenta la reseña del libro Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde. Ribière F. , Frediani V. (2014). |
| Resum: | Es presenta la ressenya del llibre Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde. Ribière F. , Frediani V. (2014). |
| Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. |
| Llengua: | Castellà |
| Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
| Document: | Informe |
| Matèria: | Carn ; Carn vedella |
16 p, 1.6 MB |