| Títol variant: |
Corpus de plats de menuts |
| Títol variant: |
Offal dishes corpus |
| Data: |
2024 |
| Resum: |
Se presenta el Corpus de platos de casquería (CPC). Este trabajo se estructura en 8 documentos sobre casquería: 1 general, 4 específicos (Resultados) sobre platos y 3 de terminología comparada sobre productos de casquería de vacuno, lanar y caprino: 0: Antecedentes, Introducción, Material y métodos y Conclusiones. I. Cocina catalana. II. Cocina balear. III. Otras cocinas ibéricas. IV. Cocina clásica. V. Terminología comparada en vacuno. VI. Terminología comparada en lanar y caprino. VII. Terminología comparada en porcino. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Col·lecció: |
Memòria gastronòmica digital |
| Document: |
Informe |
| Matèria: |
Corpus ;
Platos ;
Casquería ;
Cocina ;
Vacuno ;
Lanar ;
Cabrío ;
Porcino ;
Plats ;
Menuts ;
Cuina ;
Gastronomia ;
Boví ;
Oví ;
Cabrum ;
Porcí ;
Offal ;
Dishes ;
Cooking ;
Gastronomy ;
Cattle ;
Sheep ;
Goat ;
Pork |