Salut i aliments ecològics
Blanquer, Maria (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Sánchez-Martínez, Francesca (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Ramos, Pilar (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Robles, Yolanda (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Grau Noguer, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Portaña Tudela, Samuel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Pasarín, M. Isabel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Juárez Martínez, Olga (Agència de Salut Pública de Barcelona)

Publicació: Agència de Salut Pública de Barcelona, 2022
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Informe ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Aliments ecològics ; Alimentació saludable ; Nutrició



19 p, 687.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2025-10-19, darrera modificació el 2025-10-30



   Favorit i Compartir