Sobre el nucleo de una economía con incertidumbre
Sancho Pifarré, Ferran
Calsamiglia, Xavier, dir.

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
Resum: En una economía con incertidumbre individual. Afectando las dotaciones iniciales de los consumidores las asignaciones en el nucleo permiten la disminución del riesgo al que se enfrentan los consumidores. La utilidad esperada en el nucleo puede hacerse arbitrariamente próxima a la utilidad cierta que cada cosumidor obtendría en una asignación walrasiana de la economía donde todos los consumidores ven sus dotaciones reemplazadas por el valor esperado de su dotación estoclástica en la economía con riesgo. El nucleo de la economía estocástica converge pues hacia el conjunto de equilibrios walrasianos sin incertidumbre.
Nota: Consultable des del TDX
Nota: Títol obtingut de la portada digitalitzada
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Departament d'Economia i d'Història Econòmica, 1983
Nota: Bibliografia
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Català
Document: Tesi doctoral
Matèria: Incertesa ; Models matemàtics
ISBN: 9788469131992

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/4081


105 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2022-05-08   Favorit i Compartir