El Recargo tributario de las Comunidades Autónomas: análisis jurídico : trabajo presentado para la obtención del grado de doctor
Fernández Amor, José Antonio
Árias Abellán, Dolors, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
Resum: El estudio se centra en el regimen jurídico del recargo autonómico. En el primer capítulo se realiza un estudio de los diferentes recargos que existen en nuestro ordenamiento con el fin de obtener datos con los que configurar el régimen jurídico del recurso estudiado. Con esos datos como referencia y el contenido de los principios tributario-constitucionales se configura la institución estudiada en el segundo capítulo. El tercero supone estudiar el recargo en el marco que implican los principios constitucionales que regulan la actividad financiera autonómica. Finalmente, el cuarto capítulo esta dedicado a examinar como es la gestión de este tributo de acuerdo con la normativa que implica la ley general tributaria.
Nota: Consultable des del TDX
Nota: Títol obtingut de la portada digitalitzada
Nota: Tesi doctoral- Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Dret, Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques, 1996
Nota: Bibliografia
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Castellà
Document: Tesi doctoral
Matèria: Impostos ; Comunitats autònomes ; Recàrrecs ; Espanya
ISBN: 9788469131855

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5234


58 p, 9.8 MB

77 p, 10.0 MB

71 p, 10.0 MB

62 p, 9.9 MB

50 p, 8.4 MB

62 p, 9.8 MB

55 p, 9.9 MB

46 p, 9.9 MB

41 p, 9.7 MB

36 p, 9.4 MB

36 p, 9.8 MB

30 p, 8.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2023-02-09   Favorit i Compartir