On the Tamagawa number conjecture
Bars Cortina, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques)
Xarles Ribas, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques)

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2001
Resum: En la tesis es resolt la conjectura del nombre de Tamagawa en dues situacions: per a corbes el·líptiques E+ definides sobre Q amb multiplicació complexa donada per un cos imaginari quadràtic K, i per a caràcters de Hecke Ak--K*.
Resum: In the thesis we solve the Tamagawa number conjecture in two situations: for elliptic cuves E+ with complex multiplication an imaginary quadratic field K, where we impose that E+ is defined over Q, and for Hecke characters of the form, Ak--K*.
Nota: A portada: Memòria presentada per aspirar al grau de doctor en Matemàtiques
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències, Departament de Matemàtiques, 2001
Nota: Bibliografia
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Anglès
Document: Tesi doctoral
Matèria: Tamagawa, Nombres de ; Corbes el·líptiques ; Hecke, Operadors de
ISBN: 8469980432

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/3072


138 p, 752.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2022-08-04   Favorit i Compartir