Long-range atmospheric transport and fate of persistent organic pollutants in remote mountain areas
Van Drooge, Barend L.
Grimalt, Joan, dir. (Consell Superior d'Investigacions Científiques. Departament de Química Ambiental)

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004
Resum: Vegeu bvdresum1de1. pdf.
Nota: Consultable des del TDX
Nota: Títol obtingut de la portada digitalitzada
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències, Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia, 2004
Nota: Bibliografia
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Anglès
Document: Tesi doctoral
Matèria: Contaminants persistents ; Aire ; Contaminació ; Sòls ; Muntanyes ; Aspectes ambientals
ISBN: 8468866687

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/3660


43 p, 1.2 MB

39 p, 675.4 KB

10 p, 2.1 MB

10 p, 1.9 MB

8 p, 2.2 MB

20 p, 605.5 KB

38 p, 2.5 MB

30 p, 1.9 MB

56 p, 1.3 MB

2 p, 84.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2023-03-03   Favorit i Compartir