Aplicació de l'ACV a l'envasat del vi : "Bag in Box" front a l'envàs de vidre tradicional
Canal Raventós, Rosa Maria
Artola Casacuberta, Adriana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Sanchez, Antoni, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2006
Descripció: 87 p.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és la comparació, des del punt de vista ambiental, de l'envasat del vi mitjançant ampolles de vidre i mitjançant el sistema "Bag-in-Box" reutilitzable.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Química Industrial i Introducció a la Recerca Química / Industrial Chemistry and Introduction to Chemical Research [4313385]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Document: bachelorThesis
Matèria: Cicle de vida del producte ; Anàlisi ; Vi ; Empaquetatge

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/4403


87 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2021-07-18



   Favorit i Compartir