Alimentació i nivells de vida : algunes reflexions sobre la transició nutricional a l'Europa occidental
Nicolau Nos, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Pujol, Josep (Pujol Andreu) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Publicación: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2007
Descripción: 19 p.
Resumen: Els canvis en la dieta durant els segles XIX i XX, han atret l'atenció de nombrosos investigadors des de la dècada de 1970 i el seu estudi ha acabat esdevenint, en els darrers anys, una de les principals àrees de recerca de disciplines científiques molt diverses. En aquest breu assaig farem unes reflexions molt generals sobre les interpretacions que es proposen més sovint des de l'Economia i la Història Econòmica de l'evolució del consum de proteïnes animals a les societats europees occidentals, des de la segona meitat del segle XIX.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Colección: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2/2007
Documento: Working paper
Materia: Nutrició -- Europa -- Història -- S.XIX



19 p, 52.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Working papers > Unidad de Historia Económica. Documentos de trabajo

 Registro creado el 2009-07-15, última modificación el 2024-05-26



   Favorit i Compartir