Entorno de desarrollo para clusters
Panadero, Javier
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 80 p.
Resum: El presente trabajo expone los entornos de desarrollo de aplicaciones paralelas en sistemas distribuidos. Se ha dedicado especial atención a los entornos gráficos, como plataforma de acceso al cluster. Dada la cantidad de alternativas a seleccionar en este tipo de entornos, como puede ser la parametrización de las aplicaciones, especificación de la arquitectura a utilizar de los nodos, caracterización de la carga, políticas de planificación, etc, hace que este trabajo pueda servir de punto inicial de partida a usuarios que deseen iniciarse en este tipo de entornos.
Resum: El present treball exposa els entorns de desenvolupament d'aplicacions paral·leles en entorns distribuïts. Hem dedicat especial atenció als entorns gràfics, com la plataforma d'accés al clúster. Atesa la quantitat d'alternatives seleccionables en aquest tipus d'entorns, com pot ser la parametrització de les aplicacions, especificació de l'arquitectura a utilitzar dels nodes, caracterització de la càrrega, polítiques de planificació, etc, fa que aquest treball pugui servir de punt de partida inicial per a usuaris que desitgin iniciar-se en aquest tipus d'entorns.
Resum: This project explain the development environments parallel applications in distributed systems. We have devoted special attention to graphical environments as a platform for access to cluster. Given the number of alternatives to choose in such environments such as parameterization of applications, specifying the use of architecture of nodes, characterization of loading, planning policies, etc. , We think that this project may serve as a point starting for initial users wishing to take up this kind of environments.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes productius locals



80 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2023-09-05



   Favorit i Compartir