![]() |
|||||||||||||||
![]() |
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Una introducció a la química des de la cuina |
Data: | 2005 |
Resum: | L'article descriu l'experiència portada a terme durant cinc anys a l'IES Josep Pla, a quart d'ESO, per fer la introducció i estudi dels conceptes bàsics de química en un context culinari, diferent del laboratori escolar tradicional. Es descriuen els inicis i l'evolució de l'experiència, els materials i la infraestructura necessària per portar-la a terme, així com les possibilitats de continuïtat de l'experiència. |
Drets: | Tots els drets reservats. |
Llengua: | Català |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: | Experiències didàctiques ; Treballs pràctics |
Publicat a: | Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 1 (2005) p. 12-15, ISSN 1699-6712 |
4 p, 133.6 KB |