Google Scholar: cites
Substrats biològics de la conducta agressiva: Genètica i Neuroanatomia
Martí Carbonell, Sunsi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Data: 1984
Resum: En este trabajo se exponen los resultados obtenidos por un gran número de investigadores que han intentado explicar cómo intervienen los diferentes substratos biológicos en la agresión. Nos hemos centrado aquí en los substratos genético y neuroanatómico, y en un trabajo posteirior expondremos los substratos neuroquímico y hormonal.
Resum: This paper is a review of the works dailing with the biological substrate of aggression with special referece to genetic and neuroanatomical findings. In a next paper we will consider the neurochemical and hormonal ones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Quaderns de psicologia, Vol. 8, Núm. 2 (1984) , p. 121-138, ISSN 2014-4520

Adreça original: https://www.quadernsdepsicologia.cat/article/view/v8-n2-marti
DOI: 10.5565/rev/qpsicologia.553


18 p, 677.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns de psicologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-05-03, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir