Google Scholar: cites
Comportament d'evitació i tècniques d'innundació : teoria i comparació d'experiments en animals i humans
Fernández-Castro, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Data: 1984
Resum: En el presente artículo se formula un modelo teórico del comportamiento de evitación. Seguidamente, se exponen una serie de experimentos, realizados en el Laboratori de Conducta (UAB), sobre inundación (bloqueo de respuesta) y su efecto sobre la extinción de la evitación y de las respuestas emocionales. Finalmente, se discute críticamente la evitación como modelo análogo del comportamiento humano de ansiedad.
Resum: This paper formulates a theoretical model for avoidance behaviour. Afterwards, a set of experiments, executed in the «Laboratori de Conducta(UAB)», about flooding (blocking of response) and its effects on emotional and avoidance response extinction are review. Finally, the avoidance analogical model for human ansious behaviour is critically revised.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Quaderns de psicologia, Vol. 8, Núm. 1 (1984) , p. 131-151, ISSN 2014-4520

Adreça original: https://www.quadernsdepsicologia.cat/article/view/v8-n1-fernandez
DOI: 10.5565/rev/qpsicologia.543


21 p, 799.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns de psicologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-05-05, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir