Heroínas de cine
Fernández García, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Història Moderna i Contemporània)

Data: 2010
Resum: Concretament la Guerra del Francès (1808-1814) como tema argumental ha estat portada al cine en numerosas ocasions al llarg dels anys, sobre tot durant la primera mitad del franquisme, i no només en España. En el present estudi s'analitza els tipus femenins representats a la producció filmica sobre la Guerra del Francès.
Resum: Concretamente la Guerra de la independencia Española (1808-1814) como tema argumental ha sido llevada al cine en numerosas ocasiones a lo largo de los años, sobre todo durante la primera mitad del franquismo, y no sólo en España. En el presente estudio se analizan los tipos femeninos representados en la producción filmica sobre la Guerra de la Independencia.
Resum: Specifically, the Peninsular War (1808-1814) as a subject of argument has been made into a film on numerous occasions over the years, especially during the first half of the Franco regime, not only in Spain. In the present study explores the feminine types represented in film production on the Peninsular War.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Dones ; Cine ; Guerra del Francès ; Mujeres ; Guerra de la Independencia ; Women ; Film ; Peninsular War
Publicat a: HMiC, Núm. 8 (2010) , p. 64-78, ISSN 1696-4403

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/186939


15 p, 508.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2010-05-12, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir