Catálogo general ilustrado de la Primera Exposición de Acuarelas, Dibujos, Pinturas al Óleo y Esculturas celebrada por el Centro de Acuarelistas de Barcelona en el Museo Martorell
Montaner y Simón (Impremta)

Publicació: Barcelona : Montaner y Simon, 1885
Descripció: 104 p. : il.; 23 cm
Resum: Catàleg de la primera exposició celebrada pel Centre d'Aquarel·listes de Barcelona al Museu Martorell, il·lustrat amb fotografies que mostren aquarel·les, dibuixos, pintura i escultura.
Resum: Catálogo de la primera exposición celebrada por el Centro de Aquarelistas de Barcelona en el Museo Martorell, ilustrado con fotografías que muestran acuarelas, dibujos, pintura y escultura.
Resum: Catalog of the first exhibition held by the entity Centro de Aquarelistas of Barcelona in the Martorell Museum, illustrated with photographs showing watercolors, drawings, paintings and sculpture.
Nota: A coberta: Catálogo de la exposición 1885
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Títol addicional: Catálogo de la exposición 1885
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Art català ; Exposicions ; Art modern ; S. XIX ; Catalunya
Localització: Biblioteca Museu Víctor Balaguer119 p, 72.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-06-29, darrera modificació el 2024-04-10   Favorit i Compartir