Google Scholar: cites
Anàlisi química de diversos components de la Coca-Cola
Banús Martí, Jordi
Núñez Burcio, Oscar
Miquel Plana, Irene

Data: 2010
Resum: En aquest treball de recerca s'han utilitzat tècniques analítiques senzilles que ens han permès trobar la quantitat de diversos components de la Coca-Cola. Mitjançant mesures de densitat s'ha determinat el contingut de sucre, a través d'una valoració àcid-base s'ha trobat la concentració d'àcid fosfòric, i la concentració de cafeïna s'ha determinat pel mètode d'extracció líquid-líquid.
Drets: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Coca-cola ; Anàlisi química ; Densitat ; Sucre ; Àcid-base ; Extracció líquid-líquid
Publicat a: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 16 (juny 2010) , p. 2-5, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n16-banus-nunez-plana
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/203535
DOI: 10.5565/rev/ciencies.155


4 p, 184.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-06-30, darrera modificació el 2024-12-01



   Favorit i Compartir