Certámen literario-musical celebrado en la ciudad de Manresa el dia 1º de setiembre de 1883 por la Administracion de los Santos Mártires patronos de la misma
Tamaro, Eduard, 1845-1889.
Administración de los Santos Mártires
Imprenta de José Abadal

Publicació: Barcelona: Imp. de José Abadal, 1884
Descripció: vol. ; 22 cm
Resum: Monografia de la Seu de Manresa com a memòria descriptiva histórico artística, il·lustrada amb dibuixos de la planta, l'alçat, seccions i detalls del conjunt arquitectònic. Volum 2 del llibre: Certámen literario-musical celebrado en la ciudad de Manresa el dia 1º de setiembre de 1883 por la Administracion de los Santos Mártires patronos de la misma.
Resum: Monografía de la Seu de Manresa en formato de memoria descriptiva histórico artística, ilustrada con dibujos de la planta, el alzado, secciones y detalles del conjunto arquitectónico. Volumen 2 del libro: Certámen literario-musical celebrado en la ciudad de Manresa el dia 1º de setiembre de 1883 por la Administracion de los Santos Mártires patronos de la misma.
Resum: Monograph on the Seu de Manresa in the format of a descriptive historical artistic memory illustrated with drawings of the plant, the elevation, sections and architectural details. Vol. 2 of the book: Certámen literario-musical celebrado en la ciudad de Manresa el dia 1º de setiembre de 1883 por la Administracion de los Santos Mártires patronos de la misma.
Contingut: Conté: Vol. 2, Monografía de la Seo de Manresa depositaria de las reliquias de los Santos Mártires patronos de la ciudad / escrita por Eduardo Támaro y Fabricias
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat de Barcelona
Drets: Domini públic Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Seu de ManresaVol. 2
183 p, 114.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-02, darrera modificació el 2023-06-03   Favorit i Compartir