Exposició de Primavera 1932 : Saló de Montjuïc, Palau Nacional : Parc de Montjuïc, 22 maig - 3 juliol
Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona
Imprenta de Henrich y Cia

Publicació: Barcelona : Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona, 1932
Descripció: 23, 24 p. ; 19 cm
Resum: Catàleg de l'exposició celebrada al Palau Nacional (Montjuïc). Un sol volum conté els catàlegs del Saló de Barcelona i Saló de Montjuïc capiculats, amb numeració pròpia, una relació de les obres exposades i les adreces dels artistes. Il·lustrat amb fotografies d'algunes de les peces exposades.
Resum: Catálogo de la exposición celebrada en el Palacio Nacional (Montjuïc). Un solo volumen presenta los catálogos del Salón de Barcelona y Salón de Montjuïc con numeración propia, relación de las obras expuestas y direcciones de los artistas. Ilustrado con fotografías de algunas de las piezas expuestas.
Resum: Catalogue of the exhibition held at the National Palace (Montjuïc). A single volume includes the catalogs of Saló de Barcelona and Saló de Montjuïc, with its own numeration and a list of exhibits and addresses of the artists. Illustrated with photos of some of the exhibits.
Nota: Publicació capiculada: Saló de Montjuïc i Saló de Barcelona
Nota: Catàleg de l'exposició
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català46 p, 17.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-12, darrera modificació el 2024-03-08   Favorit i Compartir